kitesurfkamp Vlieland

Summercamp (16-18 jaar)

Ga mee op summercamp en beleef de sickste zomervakantie! Leer kitesurfen, chill hem op het strand en vier de mooiste feestjes in Bar-dancing de Oude Stoep!

Voor wie?

Het kitesurfkamp is voor jongeren die de allermooiste zomervakantie willen beleven. Je leeft als een echte kitesurfer op het strand en met de wind.

Het zomerkamp is een 5-daagse kitesurfvakantie van zondag tot en met vrijdag, waarbij je op een veilige en plezierige wijze leert kitesurfen. Je leert nieuwe mensen kennen en geniet van het gave Vlieland.

Waar?

Op prachtig Vlieland.

Wanneer?

Van maandag 20 t/m vrijdag 24 juli

Inbegrepen

  • Elke dag kitesurfles
  • Gecertificeerde instructeurs
  • Verblijf op ons kitesurfkamp
  • 3 maaltijden per dag
  • boottickets
  • Powerkiten, longboarden, mountainbiken
  • Mooiste feestjes
  • Onvergetelijke vakantie

Kosten

€ 505,- euro

Reserveren

Wat gaan we doen?

Tijdens deze topvakantie staat het kitesurfen centraal. Je krijgt elke dag kitesurfles van gecertificeerde instructeurs. Zo leer je het kitesurfen stap voor stap en ga je aan het einde van de week met je kitesurfdiploma naar huis. Daarnaast gaan we longboarden, mountainbiken, powerkiten beleven we de mooiste feestjes in bar-dancing de Oude Stoep.

Kitesurfles

De hele week de zon op je gezicht, een slok zeewater, de wind door je haren? Je krijgt elke dag kitesurfles van gecertificeerde instructeurs. In kleine groepjes leer je het kitesurfen stap voor stap en ga je aan het einde van de week met je kitesurfdiploma naar huis.

Longboarden

Vlieland is een perfecte plek om te longboarden. Weinig auto’s, mooie geasfalteerde wegen en een klein beetje heuvels door de duinen. De perfecte plek om op een mooie dag een beetje te cruisen.

Mountainbiken

Wie is het snelst over de bospaadjes en duinen van Vlieland? Onder professionele begeleiding gaan we een middag het eiland verkennen per mountainbike. Aan het eind van de middag volgt de ‘levensgevaarlijke’ afdaling van het Vuurboetsduin.

Powerkiten

Powerkiten geeft een echte adrenalinekick en vormt een mooie basis voor je eerste kitesurfles. Vliegeren door de powerzone, loops maken en je over het strand voort laten trekken!

De mooiste feestjes

Gedurende deze week bezoeken we poppodium de Bolder waar elk jaar bekende artiesten optreden zoals Douwe Bob en Typhoon. Ook wagen we ons natuurlijk even op de dansvloer in Bar-dancing de Oude Stoep. Liever iets rustiger aan? S’avonds maken we ook vaak een kampvuurtje op het strand.

Wat kost het & wat is inbegrepen?

De prijs voor het zomerkamp is €505,-. Dit is inclusief elke dag kitesurfles, verblijf op ons kitesurfkamp, gebruik van kitesurfmateriaal, boottickets, drie maaltijden per dag en herinneringen aan de mooiste vakantie van je leven!

Verblijf op ons kitesurfkamp

Voor de tent is al gezorgd. Alleen luchtbed en beddengoed/slaapzak hoeven meegebracht te worden.

Drie maaltijden per dag

Onze chef Anniek maakt de heerlijkste gerechten klaar en houd natuurlijk rekening met specifieke wensen wat betreft het eten.

Boottickets

Bij vertrek naar Vlieland wordt je bij de veerhaven in Harlingen al opgewacht door de kampbegeleiding. Ook op de weg terug gaat de kampbegeleiding mee, zodat je keurig weer bij je ouders wordt afgeleverd.

De mooiste vakantie van je leven

Houd er rekening mee dat dit wel eens de leukste vakantie van je leven kan worden en dat je definitief verslaafd raakt aan het kitesurfen.

Reserveren

Reserveringen verlopen via dit formulier. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een les met je in te plannen.