Summercamp (12-15 jaar)

Summercamp (12-15 jaar)

Ga met ons mee op zomerkamp voor een onvergetelijke kitesurfvakantie. Ervaar de kracht van de vlieger, scheer over het water! Je krijgt elke dag kitesurfles, maakt nieuwe vrienden en doet veel andere activiteiten.

Voor wie?

Heb jij zin om een week als een echte surfdude op het strand te leven? Genieten van de zon op je gezicht, een slok zeewater, de wind door je haren. Dan is dit kitesurfkamp gemaakt voor jou.

Waar?

Op prachtig Vlieland

Wanneer?

Van maandag 13 t/m vrijdag 17 juli.

Inbegrepen

  • Elke dag kitesurfles
  • Gecertificeerde instructeurs
  • Verblijf op ons kitesurfkamp
  • 3 maaltijden per dag
  • boottickets
  • Powerkiten, longboarden, strandjutten
  • Onvergetlijke vakantie

Kosten

€505,- euro

Reserveren

Wat gaan we doen?

In deze topvakantie zal het kitesurfen centraal staan. Onze gecertificeerde instructeurs leren je dagelijks nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week met een kitesurfdiploma op zak weer richting huis kan. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke activiteiten zoals Powerkiten, Longboarden en strandjutten!

Kitesurfles

De hele week de zon op je gezicht, een slok zeewater, de wind door je haren? Je krijgt elke dag kitesurfles van gecertificeerde instructeurs. In kleine groepjes leer je het kitesurfen stap voor stap en ga je aan het einde van de week met je kitesurfdiploma naar huis.

Longboarden

Vlieland is een perfecte plek om te longboarden. Weinig auto’s, mooie geasfalteerde wegen en een klein beetje heuvels door de duinen. De perfecte plek om op een mooie dag een beetje te cruisen

Powerkiten

Powerkiten geeft een echte adrenalinekick en vormt een mooie basis voor je eerste kitesurfles. Vliegeren door de powerzone, loops maken en je over het strand voort laten trekken!

Strandjutten

We gaan naar de grootste zandvlakte van Noord West Europa om hout bij elkaar te sprokkelen voor het kampvuur s’avonds op het strand. Wie weet vind je nog een aangespoelde schat..

Kampvuurtjes op het strand

Marshmallows, iemand die Jack Johnson speelt op de gitaar, fikkie stoken. Met mooi weer organiseren we regelmatig s’avonds kampvuurtjes op het strand.

Wat kost het & wat is inbegrepen?

De prijs voor het zomerkamp is €505,-. Dit is inclusief elke dag kitesurfles, verblijf op ons kitesurfkamp, gebruik van kitesurfmateriaal, boottickets, drie maaltijden per dag en herinneringen aan de mooiste vakantie van je leven!

Verblijf op ons kitesurfkamp

Voor de tent is al gezorgd. Alleen luchtbed en beddengoed/slaapzak hoeven meegebracht te worden.

Drie maaltijden per dag

Onze chef Anniek maakt de heerlijkste gerechten klaar en houd natuurlijk rekening met specifieke wensen wat betreft het eten.

Boottickets

Bij vertrek naar Vlieland wordt je bij de veerhaven in Harlingen al opgewacht door de kampbegeleiding. Ook op de weg terug gaat de kampbegeleiding mee, zodat je keurig weer bij je ouders wordt afgeleverd.

De mooiste vakantie van je leven

Houd er rekening mee dat dit wel eens de leukste vakantie van je leven kan worden en dat je definitief verslaafd raakt aan het kitesurfen.

Reserveren

Reserveringen verlopen via dit formulier. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een les met je in te plannen.