Hemels Kitekamp Vlieland 2013

Hemels Kitecamp

Kun jij al kitesurfen? Dan is dit weekend gemaakt voor jou! Dit kitesurfkamp zit boordevol kite-activiteiten. In samenwerking met de mannen van Kiteminded organiseren we Trick- en surfboard clinics. Je krijgt een photoshoot en er is nog veel meer. Dit weekend brengt jou als kitesurfer naar een hoger niveau!

Wat is het?

Het Hemels kitecamp is bedoeld voor mensen die al kunnen kiten. Het duurt van vrijdag 15 mei t/m 17 mei. Tijdens het kitesurfkamp staat er dikke actie voor jou als kitesurfer op het programma. De mooiste downwinder van Nederland, trickclinics en gave feestjes!

Is je niveau nog niet helemaal hoog genoeg voor een downwinder of surfboard clinic? Ruil dit dan in voor een twee uur durende kitesurfles, waarbij we nog even de puntjes op de i zetten!

Waar?

Op het prachtige Vlieland

Wanneer?

(14), 15, 16 en 17 mei

Kosten

€195,-

Inbegrepen

  • Testmateriaal
  • 2 overnachtingen
  • Opslag van materiaal
  • Diverse clinics/activiteiten
  • Onvergetelijk weekend

Reserveren

Wat gaan we doen?

Downwinder

Kitesurf langs het bijna 20 kilometer lange Noordzeestrand van Vlieland. Inclusief begeleiding van ervaren kitesurfers die bekend zijn op Vlieland. Transport van jezelf en je materiaal is hierbij inbegrepen.

Photoshoot

Professioneel genomen en bewerkte foto’s van kitephotographer Geke Minnema. Bekijk hier meer van haar werk!

Trick Clinic

Wil je leren toeside varen, een bochtje, je eerste sprong, backrole, kiteloop? Niks is te gek. Wij helpen je op jouw niveau om je tricks onder de knie te krijgen!

Surfboard clinic

Leer de golven te bedwingen op de nieuwste Brunotti waveboards. Sta versteld hoe snel jij het kunt leren. Leer met straps, of maak het nog moeilijker en ga voor je strapless sessie!

Airush & Brunotti testmateriaal

Test al het nieuwste Airush & Brunotti materiaal. Gebruik dezelfde kites als wereldkampioen Alex Pastor! Of vaar met het board van die andere wereldkampioen: Youri zoon!

*Kitesurfles

Is je niveau nog niet helemaal hoog genoeg voor een downwinder of surfboard clinic? Ruil dit dan in voor een twee uur durende kitesurfles, waarbij we nog even de puntjes op de í zetten!

Wat kost het & wat is inbegrepen?

De kosten bedragen €195,-. Dit is inclusief twee overnachtingen op camping Stortemelk, bagagevervoer en opslag van je materiaal op het strand!

2 overnachtingen op camping Stortemelk

Voor de tent is al gezorgd. Alleen luchtbed en beddengoed/slaapzak hoeven meegebracht te worden. Wil je donderdag 14 mei al komen? Dan betaal je €25 euro extra voor één overnachting.

Bagagevervoer

Vervoer van je kitesurfmaterialen van de boot naar de kitespot. En je overige bagage wordt vervoerd naar de camping.

Opslag op het strand

Bij de kitespot kun je je materiaal laten liggen in een goed beveiligde container. Hierdoor heb je geen gesleep meer met je kitesurfmateriaal.

Reserveren

Reserveringen verlopen via dit formulier. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een les met je in te plannen.