Desert Storm

Desert Storm

De afsluiter van het seizoen! Het is september, vaak wind en nog aangename watertemperaturen. Ga met ons mee en verblijf het hele weekend op de Sahara van het Noorden! Gaaf voor zowel de gevorderde kitesurfers als beginners.

"Suit up for Desert Storm!"

Maak je klaar voor een heel weekend kitesurfen op de Vliehors. De Vliehors is de grootste zandvlakte van Noord Europa. Dit is de plek waar de wind continu vrij spel heeft en wat vaak leidt tot prachtige condities om te (leren) kitesurfen.

Waar?

Op prachtig Vlieland

Wanneer?

9, 10 & 11 september

Beginners

€285,-

  • 3 kitesurflessen
  • 2 overnachtingen op camping Stortemelk
  • No wind activities
  • Bootticket

Gevorderden

€105,-

  • 4x4 vervoer naar de Vliehors
  • 2 overnachtingen op camping Stortemelk
  • No wind activities
  • Bootticket

Reserveren

Wat gaan we doen?

Hoe ziet het programma eruit?

Je komt vrijdagavond om 20.30 met de boot aan. Wij pikken je op en vervoeren jou en je spullen naar ons kitesurfcamp op camping Stortemelk. Als alles ingericht is staat deze avond in het teken van ontspanning en genieten.

Zaterdagochtend vertrekken we al vroeg met de 4×4 voor een mooie dag op de Vliehors. De gevorderden gaan natuurlijk direct het water op. Voor de beginners de eerste kitesurfles. Daarna volgt een beach lunch op de grootste zandvlakte van Noord Europa. Hierna volgt je tweede kitesurfles van twee uur. Aan het einde van je dag heb je waarschijnlijk je eerste meters gemaakt en gaan we voldaan weer terug naar het kitesurfcamp. S’avonds barbecuen we op de camping.

Zondagochtend volgt de laatste kitesurfsessie of kitesurfles waarbij we de puntjes op de ‘i’ zetten. Aan het einde van de les krijg jij je IKO-certificaat uitgereikt waar jouw bereikte niveau op is aangegeven. IKO staat voor Internatinonal Kiteboarding Organisation. In de middag heb jij tijd om je spullen te pakken en het eiland nog even verder te bekijken. Om 17.00 vertrekt de boot weer naar de vaste wal.

No wind Activities

Mocht de kitesurfles niet door gaan dan is er een tof alternatief programma!

Wakeboarden
Oefen je boardskills achter een heuse winch of een supersnelle RIB.

Boogschieten
Ontdek je innere Robin Hood door met ons te boogschieten. Na een aantal tips schiet je al snel een appel van het hoofd.

BBQ
Een kitecamp kan niet zonder barbecue en zo organiseren wij op zaterdag natuurlijk een heerlijke barbecue op het strand of op de camping!

Reserveren

Reserveringen verlopen via dit formulier. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een les met je in te plannen.